become

part of

blogic

Vind jij het leuk om te groeien en verantwoordelijkheid te pakken? Geniet jij van een vrije en zelfstandige functie waarin er niet constant een manager met je meekijkt? Lees dan hieronder meer over jouw droomkans.

Lees verder!Solliciteer Direct!

Online Marketeer (m/v)

elke impressie telt

Letterlijk. Bij Blogic ben je als mediabuyer continu bezig met impressies, clicks en pageviews. Je bent dagelijks bezig met het maken, zoeken en optimaliseren van content en online advertentiecampagnes. Hiermee bereik je dagelijks miljoenen mensen over de hele wereld.

Analyseren van statistieken

Opzetten van advertentiecampagnes

 

Bedenken en optimizen van content

Mediabudgetten tot wel 30.000 euro per dag

je krijgt wat je verdient

Pak jij verantwoordelijkheid? Dan zul je hier niet het gevoel hebben dat er managers zijn. Bij Blogic vinden we het resultaat belangrijker dan de uren die jij doorbrengt op kantoor. Daarom wordt slim werken beloond. Als jij net als wij ervan overtuigd bent dat je je eigen succes bepaalt, hebben wij jou veel te bieden. 

Een vrije en zelfstandige functie

Minimaal 2500 euro bruto basissalaris

Een zeer lucratieve bonusregeling

 

Een onuitputtelijke bron van kennis en tools

Leuke bedrijfsuitjes en teamactiviteiten

Een sportabonnement bij Fit for Free

Een kantoor net buiten het centrum van Breda

Een jong en leergiering team

klikt het tussen ons?

Jij ziet deze baan wel zitten? Fantastisch, maar wat verwachten we van jou? Wat ons betreft heb je een winnaarsmentaliteit en ben je geboren om te scoren.

Je bent super ambitieus en resultaatgericht

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau

 

Je houdt ervan om data te analyseren

Je bent full-time inzetbaar

wat wij verder belangrijk vinden

kernwaarden

resultaatgericht

Hoe succesvol iemand bij Blogic is wordt niet bepaald door hoeveel uur iemand werkt of hoeveel uur iemand op kantoor is. Het gaat om hoeveel resultaat iemand boekt en hoeveel waarde er wordt toegevoegd.

verantwoordelijk en vrij

We werken met gemotiveerde mensen die zichzelf willen ontwikkelen, gedisciplineerd zijn en uit zichzelf vuilnis dat op de grond ligt oppakken en weggooien. Hoe meer verantwoordelijkheid iemand pakt, hoe vrijer diegene is.

optimistisch

Wij zijn optimistisch en geloven erin dat we onze doelstellingen behalen. Thomas A. Edison: ‘I have not failed. I’ve just found 10.000 ways that won’t work.’

probleemoplossend

Wij zien geen problemen maar verbeterpunten en uitdagingen. We benoemen niet alleen wat er niet goed gaat maar gaan ermee aan de slag.

gelukkig

Iedereen heeft plezier in het werk dat we doen en we maken plezier met elkaar. We halen plezier uit individuele en collectieve groei.

Weekje naar Londen met het team

MudMasters 2020

Finish gehaald - Triathlon Waalwijk 2019

De befaamde 'Mojito Friday'

Potje tafeltennis tussendoor

FIFA toernooitje op kantoor

Werken hoort er ook bij

Terrasje pakken met het team

Vrijdagmiddaglunch!

ben jij klaar voor blogic?

Waar wacht je nog op?
Solliciteer

nog even over ons

Hey! Wij zijn dus Blogic Media. Wij noemen onszelf een mediabuying agency, maar wat is dat nu eigenlijk? We kopen clicks in en zetten die clicks om naar winstgevende sessies op onze eigen merkwebsites.

We hebben dus eigen sites met eigen content. Content die aantrekkelijk is voor mensen over de hele wereld. Dus niet alleen in Nederland, maar ook de Verenigde Staten, Azië, Europa en ga zo maar door.

Door continu bezig te zijn met het inkopen van clicks, optimaliseren van onze websites en maken van uitgebreide data analyses, verbeteren we onszelf elke dag.

Wij maken Blogic samen en stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen. Tafeltennissen is bij Blogic een onderdeel van je taken en vrijdagmiddag is feest, met een lunch én borrel. Nog niet overtuigd? Dan kom je toch gewoon een keertje langs, kun je zelf de sfeer proeven!

hebben we een klik?

Fijn! Waar wacht je nog op? Stuur jouw motivatie en CV naar hr[@]blogicmedia.com. Nog vragen? Vul dan je gegevens hieronder in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.